תוכן עניינים

מחקר: עיכול של אפרסמון ומוצרים נגזרים: סקירה

Foods
פורסם בתאריך: דצמבר, 2021
בכתב העת/מוסד: Foods Journal
בשיתוף עם החוקרים: כריסטינה גונזלס, איזבל הרננדו, ג'מה מורגה
תחום המחקר: תזונה
לציטוט המחקר במקור חיצוני:

M. González, C.; Hernando, I.; Moraga, G. In Vitro and In Vivo Digestion of Persimmon and Derived Products: A Review. Foods 2021, 10, 3083. https://doi.org/10.3390/foods10123083

מחקרים נוספים באותו נושא

כתבות באותו נושא

דיאטה
מיכל אור רודיך תזונאית ונטורופטית (MSc)
תזונה
מיכל אור רודיך תזונאית ונטורופטית (MSc)
תזונה
מיכל אור רודיך תזונאית ונטורופטית (MSc)
דיאטה
מיכל אור רודיך תזונאית ונטורופטית (MSc)
דיאטה
מיכל אור רודיך תזונאית ונטורופטית (MSc)
חיפוש כתבה לפי תחום:
כל הזכויות שמורות לאנגורה מדיה בע"מ ©
הצטרפו ל-26,000 ישראלים אחרים שהבריאות חשובה להם
מחשבון האושר שיגיד לכם כמה אתם מאושרים מ-1 עד 6

הכירו את מחשבון האושר שתוכנן ע״י פסיכולוגים מאוניברסיטת אוקספורד היוקרתית.

100% אנונימי

קבלו טיפים לחיים שמחים ובריאים יותר

מאמרים וטיפים מעשיים שיעזרו לכם לחיות חיים שמחים, מספקים ומאוזנים יותר.